Sunday, April 11, 2010

Veebruarikuu müksamised

ma tõesti ei saa aru kas see seltsimaja on Airi isiklik asi või on see kohaliku rahva jaoks ja nende heaolu tarvis. kui keegi julgeb midagi seltsimaja kohta midagi öelda siis on Airi kohe kallal.tegelikult polegi kellelgi seltsimaja vastu midagi aga Airi vastu küll sest kuhu tema oma nina topib seal kohe peab midagi PEKKI minema.aga raamatukogude kohta arvan ,et neid pole üldse palju....
3 veebruar 2010 18:59

Olen eelmise looga ühel nõul,kui nn.klann tahab midagi teha, tehku omavahendite ja oma rahaga,mitte nõuda vallast.Urvaste rahvale pole seda seltsimaja ja selliseid juhte küll vaja.
4 veebruar 2010 21:57

Need "püstitatud" eesmärgid on paljas õhk ja nendele vallast raha nõuda oleks häbi,mida te ei tunne.
4 veebruar 2010 22:02


konnula contra-küsitleda võid sa oma naist kodus,sinu küsitluse tulemused on teada juba enne nende algust.Seltsimaja tuleb sulgeda!
4 veebruar 2010 22:47


konnula contra,kes on sinu rahvas?Kas sinu perekond ja vanemad? Vist tabasin,kellele on kõige rohkem vaja seltsimaja ja sellele antavat valla raha!
5 veebruar 2010 19:12


konnula contra ütles...
19:12, ei taband sa midagi:(
trahviringile, tibuke!
ja kui oma ninaotsast kaugemale ei näe, sõidad ka rajalt välja.
5 veebruar 2010 20:47


Siis ongi Airil seal hea sahkerdada oma külaseltsi jüngritega.
17 veebruar 2010 13:59

Kulla inimene,asi pole mitte valulikes konnasilmades,vaid selles,et Airi ja tema"jüngrid" keeravad jälle käki. Ja pankrott paistab nagunii.
17 veebruar 2010 15:00


Vahet pole, samad rohelised pokumaal juba ees. Karta on, et koht juba mõnele tulevasele "landideerijale" ära lubatud või toimub juhtkonna vahetus mõnel muul kindlal eeamärgil. Kus raha lõhna tunda, sealt niisama ligtsalt ei lahkuta,
17 veebruar 2010 17:14


Anonüümne ütles...
vaatan iga päev seda blogi jamul on selline tunne ,et see nn. ANONÜÜMNE on suur AIRI austaja aga ta vaeseke ei oska seda kuidagi kõigile mõistval moel teostada.Mul pole kummagi vastu midagi isiklikku kuna ma kumbagi ei tunne aga kas sellist MÖLA saaks kuidagi blokeerida või kustutada sest see viskab tõepoolest üle. Öeldakse , et kui koeral midagi muud teha pole lakub ta oma mune aga siin ei ole mõtet nõmedat jura ajada .Ma ei tea vaadaku midagi youtubest või mingeid vanu telesaateid kuskilt internetist või veel parem mingu kühvelagu väljas lund
18 veebruar 2010 20:06


Anonüümne ütles...
Oi, lausa ingel see Mariina! Huvitav palju läks vallale maksma pidupäevatort?
24 veebruar 2010 21:35


Anonüümne ütles...
Konnula oleks võinud kirjutada,et urvaste kooli ja kuldre kooli vastlapäeval oli rohkem, kui 40 inimest. Ja see Konnulate üritus oli ju täielik"ämber".
24 veebruar 2010 21:40


Anonüümne ütles...
Tema kiidab ainult oma "üritusi".Ja samas kahekordistab osavõtjate arvu või ei oska ta arvutada.
24 veebruar 2010 21:58


konnula contra ütles...
1. See ei olnud Konnulate, vaid kogukonna ettevõtmine.
2. Ämber ka ei olnud, mis poolest ta oleks pidanud olema?
3. See on OK, et koolide vastlapäevadel on rohkem rahvast, see ei vähenda väiksemate ettevõtmiste tähtsust. Mul pole mahti käia kõigi. valla ettevõtmistel, aga nagu siitki blogist näha, kiidan ikka ka teiste asju, kui info minuni jõuab või leian mahti osaleda. Kui vaja, laidan ka.

4. Ei kahekordista. Kust üldse sa võtAD, ET KAHEKORDISTASIN. Sind ju ei olnud seal.
Just äsja lugesin raamatust, kus üks sõjavang kaebas, et tema kell on varastatud. Kell 1.10 vaatasin kella - kell 2.15 vaatasin, 3.40 ka, aga kui 6.30 vaatasin, seda enam ei olnud. Arvati, et pigem parseldas ise oma kella suitsude eest maha.

5. Ehk siiski kaalun juba lähitulevikus lihtsalt kiuslike kommentaaride harvendamist, kuigi - kui vähegi aega on, püüan huupi lahmimised rahulikult pareerida.
25 veebruar 2010 3:47


Anonüümne ütles...
Te võite ju ennast lohutada, et ainult üks kommenteerija on kogu asja taga. Väga naljakas et blogi autor kriitikat ei talu.
25 veebruar 2010 19:05

Anonüümne ütles...
Tatipritsimine pole mingi kriitika!
25 veebruar 2010 20:18

konnula contra ütles...
Odot, kui ma vaidlen kriitikale vastu, kas see tähendab, et ma ei talu kriitikat?
Profülaktika mõttes ma mõne kommentaari siiski kustutan. Aga pigem püüan seda vältida.
25 veebruar 2010 21:20

Anonüümne ütles...
Ma arvan, et siinsel "tatipritsijal" (tsitaat 20.18 kommenteerijalt) on
1)haiglane tähelepanuvajadus
2)väga igav
Konstruktiivset kriitikat sealt ju ei tule. "Täielik ämber" ja "see jama" näitab, et kommenteerija pole ise absoluutselt kursis toimuvaga, vaid lahmib niisama. Kriitika on ju see, kui osutatakse mingitele konkreetsetele kitsaskohtadele, mille vältimine aitaks üritusi paremini läbi viia või elu paremini korraldada. Eks organisaatorid ise ka pärast üritust analüüsivad tehtut ning osalejate asjalikud kommentaarid on teretulnud. See aga, mis toimub selle ja ka eelnevate postituste all, on puhas õelutsemine ning ei vääri tähelepanu. Seega, Margus, võid sa edaspidi rahumeeli taolise sisuga kommentaarid kustutada. Ning teised kommenteerijad, kui Margus pole tahtnud või jõudnud kustutada, võiks selle tegelase lihtsalt omasse mulli sapitsema jätta. Ehk siis jätab järele, kui näeb, et ta ei suudagi enam tormi teeklaasis tekitada.
26 veebruar 2010 10:21

No comments:

Post a Comment